MERSİN / AKDENİZ - Suphi Öner İlkokulu

VATAN İÇİN CANLARINI FEDA EDEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ.

ZAFERİN ANLAMI ,MİLLETİMİZN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE NELER BAŞARABİLECEĞİNİ GÖSTERİYOR.

BU DESTANSI ZAFERİN TEMELİNDE GÜÇLÜ BİR İNANÇ,BÜYÜK BİR VATAN AŞKI VE ÖZGÜRLÜK TUTKUSU VARDIR.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ..

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

GET ON WELL WİTH EMOTIONS

DEPREM TATBİKATIMIZI YAPTIK..

ATASÖZÜ/DEYİM RESİMLEME..

2023-2024 OKUL SPORLARI SATRANÇ TURNUVASI KUPALARIMIZ

KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ..

HAYVANLARI KORUMA KULÜBÜMÜZ KEDİLERİ BESLİYOR..

Ekm

Cumhuriyetimizin 100 yılında, 700 öğrencimizin oluşturduğu canlı bayrak gösterimiz. Vatanımız, bayrağımız, marşımız ilelebet var olsun. Cumhuriyetimiz 100. yaşın kutlu olsun.

Ekm

Bülent öğretmenimize dinletisinden dolayı çok teşekkür ederiz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YAŞI KUTLU OLSUN

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin yaptığı sergi ürünleri önce okuluzda, daha sonra sanal sergi ortamında gösterime sunulmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız 29 Ekim 2023 günü okulumuzda velilerimizin de yoğun katılımı ile, coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve izinde daha nice asırlar yaşasın. Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı öğrenci velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte 14.10.2023 tarihinde yapıldı. Seçilen yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri Esra Erol, Fulya Gündoğan, Gizem Selenoğlu, İlker Mutluay, Meltem Altıntaş, İsmet Gündoğan, Bahar Aydın, Naime Sayar, Zekiye Demirkol, Hasan Acar'dir. Yeni dönem denetleme kurulu asil ve yedek üeyeleri ise Mustafa Çetin ve Hasan Kurtoğlu seçilmişlerdir. Yeni yönetim ve denetleme kurulu üyelerini tebrik eder, başarılı bir çalışma dönemi temenni ederiz.

Ekm

Okulumuza gelen trafik polisleri hem sınıflarda hem de Trafik Eğitim Parkı'mızda çocuklara trafik eğitimi vermeye devam ediyor. Kendilerine çok teşekkür ederiz.